La nostra cuina

Autor: Piera Cardo, Emili

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

La nostra cuina

La nostra cuina

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BROMERA
Publicación:
07/11/2002
Colección:
122002
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La nostra cuina recorre la geografia culinària des d'una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l'humor? són els ingredients d'aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb …

La nostra cuina recorre la geografia culinària des d'una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l'humor? són els ingredients d'aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb les imatges del prestigiós fotògraf Francesc Jarque, la conjunció d'aquests professionals ha fet possible la publicació d'un llibre de gran qualitat, modern, complet, amé i a estones divertit, que ens permet comprendre i assaborir la rica oferta gastronòmica valenciana. La nostra cuina continua la tradició d'obres de gran format que Edicions Bromera ha publicat els últims anys, amb èxit notable, per a divulgar la nostra història i el nostre valuós patrimoni. La cura en el disseny, la maquetació, la selecció fotogràfica i la qualitat dels textos han merescut la distinció de la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana a altres obres de la mateixa col·lecció, com ara València per a veïns i visitants, de Joan F. Mira i Francesc Jarque, Premi al Millor Llibre de l'Any 1999, o Espais naturals. Terres interiors valencianes, de J. M. Almerich, J. Cruz i P. Tortosa, Premi al Llibre Millor Editat 2001. Una garantia de qualitat.   Versió en castellà ISBN 84-95722-15-1
Leer más

Más libros de Piera Cardo, Emili

Más información del libro

La nostra cuina

Editorial:
BROMERA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-7660-731-2
EAN:
9788476607312
Nº páginas:
130
Colección:
122002
Lengua:
VALENCIANO
Alto:
340 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar